Kans maken op een gratis kennismakingsgesprek?

Wat leuk dat je interesse hebt in een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten!

 

Het doel van ROOM. is ervoor zorgen dat jij als ondernemer met een gerust hart gebruik kan maken van social media, zodat jij er niet teveel tijd aan kwijt bent en je kunt focussen op taken die er voor jou echt toe doen. Vaak lukt dit niet omdat de to do lijst eindeloos lang is of omdat er binnen het bedrijf chaos is waardoor er onvoldoende tijd is om social posts te bedenken, uitwerken en publiceren. Of je hebt de tijd wel, maar weet gewoon niet precies hoe je dit het beste voor je bedrijf kunt inzetten.

 

Daarom is dit gratis kennismakingsgesprek in het leven gekomen. Elke maand wordt er een selectie gemaakt tussen ondernemers die écht een succes willen maken van hun social media. Of ze nu net zijn gestart of al een aantal jaar bezig zijn. Tijdens dit kennismakingsgesprek worden jouw behoeften in kaart gebracht, kun je precies aangeven waarin je graag ondersteunt zou willen worden en krijg je een eerlijk advies hoe je jouw bedrijf op social media kan laten groeien.

 

Om kans te maken op dit gratis gesprek word je gevraagd de onderstaande vragen te beantwoorden.

Als je bent geselecteerd voor een kennismakingsgesprek wordt er persoonlijk contact met je opgenomen om een datum en tijdstip te plannen.

Recent verschenen op het blog: