Gratis Marketing Prio Call

Krijg in 45 minuten inzicht in welke mogelijkheden jij op het gebied van online marketing onbenut laat. Zodat je daarna precies weet hoe je je interieur bedrijf verder kan laten groeien.

Herken jij je in 1 of meerdere van onderstaande punten?

Basis marketing beheer pakket

Hoe fijn zou het zijn als:

In 45 minuten bespreken we:

Je hebt meteen een lijstje aan inspiratie en mogelijkheden waarmee je direct aan de slag kan!

De Marketing Prio call is voor jou als…

Je draait op dit moment al minimaal 5 – 6K omzet per maand, maar je wilt heel graag groeien met je interieurbedrijf. Je komt al snel in de knoei met je tijd. Daarnaast zet je Instagram en/of Pinterest met veel plezier in, maar tot op heden levert het je nog niet op wat je had gehoopt.

 

Je hoort om je heen anderen over Online Marketing praten, maar hebt eigenlijk geen idee hoe je dit voor jezelf het beste kunt aanpakken, wat de juiste (eerste) stap(pen) zijn. De resultaten die je tot nu behaald zijn niet echt in lijn met de tijd die je er in stopt, tijd die je eigenlijk liever aan andere dingen besteed die wél direct omzet opleveren.

 

Laat via de chat je gegevens achter. En je ontvangt zo snel mogelijk toegang tot de online agenda waar jij jouw gratis Marketing Prio call van 45 minuten kunt inplannen.

Kennismaking social media beheer

Mijn naam is Anne van Leent, Founder en Online Marketing Strateeg binnen ROOM. the agency. Daarnaast ben ik ook gediplomeerd interieurstylist.

 

Regelmatig zie ik interieurondernemers vastlopen op het gebied van Online Marketing. Er is een blinde vlek ontstaan op Instagram en Pinterest, waardoor er vele andere kansen en mogelijkheden worden gemist, en dat gaat ook over omzet. Ontzettend zonde! Want er is zoveel mogelijk als je precies weet wat er voor jouw interieurbedrijf werkt. Als je weet aan welke ‘knoppen’ je moet draaien. Als je zorgt dat je een goede fundering hebt gebouwd, waardoor je rust, focus en zekerheid creëert in het aantal klanten en omzet.

 

Nu is er zoveel mogelijk op het gebied van online marketing. Ik kan me voorstellen dat dit ontzettend overweldigend is en je geen idee hebt waar te beginnen. Om jou te helpen bij het maken van in ieder geval de eerste juiste keuze, wil ik je uitnodigen voor een gratis Marketing Prio call. Zodat je niet met losse flodders ‘maar wat aan het doen bent’, maar dat je echt gaat bouwen aan die fundering. Zodat je kunt vertrouwen op een constante klantenstroom en groeiende omzet.

 

Lijkt mij leuk om binnenkort eens samen te sparren en nieuwe mogelijkheden te ontdekken!