fbpx

HOW WE WORK FOR MORE

ROOM!

Wij van ROOM. vinden het ontzettend belangrijk dat jij binnen jouw bedrijf de ruimte krijgt om datgeen te doen waar jij het meest blij van wordt. Daarom ontzorgen wij jou op het gebied van online marketing. Dit doen wij op een strategische en datagedreven manier.

De ROOM. methode

Om jou te ondersteunen in het creëren en realiseren van jouw eigen online marketing formulie werken wij volgens onze eigen ontwikkelde 4B methode. Deze methode zorgt ervoor dat we kritisch blijven kijken naar de aanpak en snel kansen detecteren en implementeren voor jouw bedrijf. 

Bedenken

Om vast te stellen waar jouw groei vandaan gaat komen beginnen we het bedenken en uitwerken van jouw persoonlijke online strategie en geven we  marketingadvies o.b.v. huidige data en kennis.

Bouwen

Samen kiezen we de marketingtools die het beste bij jouw bedrijf en de klantreis passen en beginnen we met het technisch en inhoudelijk opzetten van deze marketingtools.

Boosten

Met de online strategie als basis en de juist gekozen marketingtools is het tijd om naar buiten te treden en te laten zien wie je bent en wat je te bieden hebt, dit doen we op maandelijkse basis.

Bewerken

Marketing is geen opzichzelfstaande formule. Het vergt tijd, testen en optimaliseren. Middels maandelijkse rapportages bekijken we waar kansen liggen en geven we advies hoe we hier op in kunnen spelen. 

We make room. together

We werken samen aan het realiseren van jouw marketingdoelen. Daarom staat naast onze kennis, ook jouw kennis centraal.

We doen het samen. Daarom voelt samenwerken met ROOM. als extra mankracht in je bedrijf. We investeren in persoonlijk klantcontact zowel online als offline.

 

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Je weet daarom altijd exact wat er gebeurt en hebt toegang tot alle marketingtools die voor jouw bedrijf worden ingezet. We werken met duidelijke deadlines zodat we beiden weten waar we aan toe zijn.

 

En vinden jouw kennis net zo belangrijk als die van ons. Met onze interieurachtergrond zijn we dan ook een goede sparringspartner voor jouw vakgebied.

WHAT CLIENTS SAID

Snel schakelen en heldere communicatie. Een succesvolle social media advertising strategie en resultaat. Een fijne partij om mee samen te werken wanneer je een advertentie strategie en campagne wil optuigen.
Daadkrachtige en heldere communicatie, onderbouwd, vriendelijk. Inzichten in hoe mijn shop te verbeteren en natuurlijk SEO geoptimaliseerde pagina's die mij hopelijk meer bezoekers gaan brengen. Ik zou ROOM. zeker aanbevelen voor ondersteuning/uit handen nemen van/advies over SEO of online marketing in de lifestyle/interieur branche.
ROOM. kijkt verder dan alleen dat waar ze opdracht voor heeft. Echt meedenken, het enthousiasme, ze zijn echt part of the team! Ze geven mij Tijd! En heel veel zichtbaarheid. Ook een sparringpartner en motivatie.

we krijgen energie van mooie resultaten

We maken keuzes op basis van cijfers en onderbouwen dit. Deze harde cijfers zetten we om in content die raakt.

Wanneer je gaat voor een samenwerking met ROOM. dan ontdek je al snel een enorme gedrevenheid. Wij gaan namelijk altijd voor het hoogst haalbare resultaat. We denken proactief mee op andere vlakken binnen je marketing waar je nog meer kunt optimaliseren.

 

Geen marketingtool is voor ons onbekend, daarom weten we de juiste tools voor jou te selecteren. Binnen ROOM. vind je een breed pakket aan kennis, je vindt er enkel specialisten. We stimuleren om deze kennis up-to-date te houden en te verbreden.

 

We vertalen deze theoretische kennis naar een praktische toepassing voor jouw bedrijf. Data is voor ons leidend in alles wat we doen, we zien razendsnel verbanden en kunnen jou op deze manier heel goed adviseren.

Ons enthousiasme werkt aanstekelijk

Wij zorgen ervoor dat jij na iedere meeting bomvol nieuwe ideeën zit. We bedenken nieuwe dingen dan je gewend bent.

We laten iedereen graag doen waar zij of hij goed in is. En werken met verschillende experts die specialist zijn in hun vakgebied en hun werk uitvoeren met liefde. Wanneer wij kansen voor jouw bedrijf zien worden we ontzettend enthousiast, dit kan wat direct overkomen.

 

We komen met originele oplossingen die passen bij jou als persoon en je bedrijf. Nieuwe dingen proberen is iets wat we stimuleren én durven! Vervolgens delen we onze successen om elkaar te motiveren.

 

Bij ROOM. doen we datgeen wat we leuk vinden, waar onze passie ligt. Met als doel jou te ontzorgen, zodat jij meer tijd hebt voor de dingen waar jij enthousiast van wordt.

Meer weten over ROOM?

Neem dan contact op!

error: Deze content is beschermd!

GRATIS MASTERCLASS

7 onmisbare stappen om als interieurprofessional meer klanten en opdrachten te realiseren!