fbpx

NEED

ROOM!

Je hebt je keuze gemaakt, jij wilt graag aan de slag met jouw online marketing en kunt daar wel wat ROOM. bij gebruiken.

Enough ROOM. for you

Wij van ROOM. hebben altijd ruimte voor gedreven ondernemers. Daarom plannen we graag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in om te bepalen of wij de geschikte partner zijn om jou te helpen.

 

Na het kennismakingsgesprek heb jij inzichtelijk of wij de geschikte partner zijn en welke mogelijkheden wij voor jou zien. Deze gratis kennismaking is bedoeld voor de ondernemer die op zoek is naar een strategische online marketing partner en graag het een en ander wil uitbesteden.

Vraag jouw kennismaking aan!

Na het beantwoorden van de vragen wordt er een eerste selectie gedaan. Zien wij potentie in een samenwerking, dan ontvang je een email met daarin een link naar onze online agenda waar je zelf jouw kennismaking kunt inplannen.

error: Deze content is beschermd!

SUMMER SCHOOL

Wil jij zélf aan de slag met jouw online marketing aanpak, zodat je tijdens de oktober woonmaand kunt gaan knallen?

 

Op dit moment zijn de deuren van het online marketing programma tijdelijk geopend! T/m 31 juli 12.00 uur a.s. krijg je 650,- euro korting op je aanmelding. Je investering is slechts 347,- euro i.p.v. 997,- euro.

 

Na aanmelden krijg je direct toegang tot de 6 modules en meer dan 80 videolessen. Meer informatie of aanmelden, kan via onderstaande button.