fbpx

Online marketing uitbesteden voor meer

ROOM.

ROOM. is een fullservice datagedreven online marketing agency. De experts ondersteunen je met online marketing beheer in Social, SEO, SEA, Pinterest, Advertisement en Email.

Dit is hoe wij werken..

Wij vinden het belangrijk dat we samen werken aan het hoogst haalbare resultaat. Dit doen we aan de hand van de ROOM. 4B methode. Bedenken – Bouwen – Boosten – Bewerken. Zo houden we de lijntjes kort en kunnen we allemaal zo efficiënt mogelijk werken. Daarnaast is bij alles wat wij doen de data leidend

Onze klanten

Online marketing diensten:

Social media management

Wil je graag je zichtbaarheid vergroten op kanalen als Instagram en Facebook en daarmee jouw ideale klant bereiken? Wij doen er alles aan om samen met jou dit te bereiken.

Prijs v.a.: € 770,- euro per maand

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wil jij graag bovenaan in Google staan? Middels zoekmachine optimalisatie zorgen wij ervoor dat je niet alleen een persoonlijke en aantrekkelijke website hebt, maar dat deze ook volledig voldoet aan de wensen van Google. 

Prijs v.a.: € 275,- euro per pagina

Zoekmachine advertenties (SEA)

Wil jij Google optimaal benutten en niet alleen afhankelijk zijn van de organische zoekresultaten? Middels Google Advertenties zorgen wij ervoor dat jouw potentiële klant je niet kan missen en je de concurrentie uitschakelt. 

Prijs v.a.: € 880,- euro per maand

Pinterest management

Wil jij het aantal websitebezoeker aanzienlijk vergroten en visueel online zichtbaarheid pakken onder de interieurdoelgroep? Wij zorgen ervoor dat je meer waardevolle websitebezoekers krijgt en dat je ook de komende jaren nog websitebezoekers krijgt. 

Prijs v.a.: € 880,- euro per maand

Instagram en Facebook adverteren

Wil jij je online zichtbaarheid en naamsbekendheid vergroten onder een groep mensen die jou nu nog niet kent? Onze experts zorgen ervoor dat jij jouw ideale klant met de juiste boodschap bereikt.

Prijs v.a.: € 1.100,- euro per maand

Emailmarketing

Wil jij graag aan de slag met emailmarketing om te voorkomen dat je volledig afhankelijk wordt van (betaalde) media? Wij denken graag mee welke automatiseringen er voor jou waardevol zijn en zorgen ervoor dat je een potentiële klant (voor de langere termijn) aan je bindt. 

Prijs v.a.: € 660,- euro per maand

Geïnteresseerd in onze online marketing diensten?

Wil je meer weten over welke online marketing diensten het beste bij jouw bedrijf passen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier of bekijk een van onze cases en blogs.

ROOM. for you

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan? Lees ons verhaal en ontdek waarom wij jou kunnen helpen om middels online marketing meer ruimte te krijgen in jouw bedrijf.

Interesse in online marketing uitbesteden?

Vraag dan een offerte aan

error: Deze content is beschermd!

SUMMER SCHOOL

Wil jij zélf aan de slag met jouw online marketing aanpak, zodat je tijdens de oktober woonmaand kunt gaan knallen?

 

Op dit moment zijn de deuren van het online marketing programma tijdelijk geopend! T/m 31 juli 12.00 uur a.s. krijg je 650,- euro korting op je aanmelding. Je investering is slechts 347,- euro i.p.v. 997,- euro.

 

Na aanmelden krijg je direct toegang tot de 6 modules en meer dan 80 videolessen. Meer informatie of aanmelden, kan via onderstaande button.