Online Marketing Programma voor interieurondernemers

Je bent interieurondernemer en wilt dolgraag aan de slag gaan met jouw online marketing. Maar wanneer je daadwerkelijk wilt starten, kom je er al snel achter dat je eigenlijk geen idee hebt waar je moet beginnen.

 

Je bent al snel geneigd om datgeen te doen wat andere interieurprofessionals ook doen. En gaat fanatiek aan de slag met Instagram.

 

Na enkele weken non-stop focus op Instagram begin je stiekem te balen. Want hierdoor zou je toch meer klanten moeten bereiken? Anderen zeggen dat al hun klanten via Instagram komen, maar bij jou gebeurt er vrij weinig.

 

Hoe zou het zijn als je een online marketing aanpak gaat ontwikkelen die past bij jou als interieurondernemer én bij jouw bedrijf? Dat je ontdekt wat je op welk moment en via welk kanaal het beste kunt delen, zodat je bouwt aan zichtbaarheid, vertrouwen en connectie met je potentiële klant?

 

Dat is waar het in dit Online Marketing Programma om zal draaien. Ontdekken wat er voor jou en je bedrijf werkt. Zodat je bouwt aan een duurzame marketing aanpak. En je precies weet wat er voor jou nodig is om de resultaten te behalen waar je nu over droomt!

 

In 2023 zal er daarom een online marketing programma worden gelanceerd. Voor de interieurprofessional die weet dat marketing nodig is en dit ook graag wilt leren. Zodat je daarna geheel zelfstandig aan de slag kunt met de uitvoering.

 

Wil jij als allereerste op de hoogte worden gebracht van de ontwikkelingen én wanneer aanmelden mogelijk is? Laat dan je naam en mailadres achter.

 

Je ontvang dan als allereerste mail als toegang mogelijk is. En in de tussentijd zul je worden meegenomen in alle ontwikkelingen rondom het programma!