fbpx

Ontdek jouw online strategie voor meer

ROOM.

Wil jij graag jouw marketing strategisch gaan inzetten? Wij denken graag met je mee. Dit doen we ook voor onze klanten. Een online marketing strategie is namelijk het startpunt voor het behalen van doelen en online resultaat.

Online marketing strategie voor:

Lead generation

Wil jij graag meer verkopen meer mensen op jouw maillinglijst of meer deelnemers in jouw online programma? Afhankelijk van jouw doelen en ambities bepalen we wat de beste manier is om via de juiste online kanalen leads te genereren.

Brand awareness

Wil jij als bedrijf graag een plekje in het brein van jouw ideale klant, net zoals vtwonen dit bij velen heeft? Dan is het belangrijk om online jouw merk te gaan laden en ervoor te zorgen dat jouw merk herkent gaat worden onder de juiste groep mensen.

Lanceringsplan

Lanceer jij binnenkort een nieuwe collectie? Of open je (opnieuw) de deuren van een (online) programma? Dan is werken met een lanceringsplan cruciaal. Een lanceringsplan maakt de potentiële doelgroep warm en zorgt bij de officiële launch direct voor verkoop.

Data analyse

Voordat de online strategie wordt bepaald, wordt er een deep dive gedaan in de bestaande data. Op deze manier komt de volledige strategie tot stand op basis van data. Zo kunnen we gerichter de juiste strategie bepalen. 

Geïnteresseerd in een strategische aanpak?

Wil je meer weten over wat een strategische aanpak voor jou kan betekenen? Vraag dan de gratis kennismaking aan of bekijk een van onze cases.

ROOM. for more?

Een online marketing strategie is het vertrekpunt van onze online marketingdiensten. Waar kunnen we je verder nog bij helpen?

Jouw online strategie in één dag

Wil je graag strategisch aan de slag met jouw marketing, maar weet je niet goed waar te beginnen? Naast het online programma kun je ook kiezen voor een online marketing strategie in één dag. Samen met onze online marketing strateeg ga je een dag fullfocus aan de slag, met als resultaat een marketing strategie waarmee jij verder aan de slag kunt.

1.920
  • Volledige dag op locatie in het teken van jouw marketing (10.00 - 17.00 uur)
  • Voorafgaand een uitgevoerde deepdive data analyse voor de juiste inzichten en handvatten
  • Persoonlijk uitgewerkte online marketingstrategie
  • Doelen dashboard, Marketingkalender, Content kalender templates
  • Max. 4 personen
  • Locatie:📍Rotterdam
error: Deze content is beschermd!