fbpx

Maak kennis met het

TEAM.

Maak kennis met het team aan specialisten. Ieder met haar/zijn eigen expertise, gedreven om het hoogst haalbare resultaat te behalen. 

ROOM. MATES

Vera

Pinterest & Pinterest ads expert

Saskia

Projectmanager

Bianca

Google Ads expert

Robin

Social Advertentie expert

Cristina

Content expert

Clasina

(Mail)Automation expert

Michelle

Content expert

Anne

Founder & Online Marketing strateeg

Wij zijn ROOM.

Wij brengen transparantie in online marketing door te meten wat elke euro oplevert en écht samen te werken. ROOM. staat voor ruimte, wat wij jou willen geven. Wij zijn er voor de ambitieuze bedrijven die op zoek zijn naar een partner die hen kan ondersteunen met data inzichten, creatieve concepten en originele campagnes om zo op te vallen in de online markt.

Wij gunnen ieder bedrijf ruimte. Ruimte om te groeien, ruimte voor meer leads, meer sales, meer omzet en bovenal meer tijd. Wij zorgen ervoor dat ambitieuze interieurondernemers zichtbaar worden, zijn en blijven in de markt. Als je met ons werkt krijg je specialistische online marketing, waarbij data altijd leidend is in de creatieve concepten en campagnes die we bedenken en opzetten. Je kiest voor een partner die voelt als onderdeel van jouw bedrijf. Waarbij we samen doelen realiseren, targets behalen en zorgen voor het hoogst haalbare resultaat. Jij hebt precies inzichtelijk wat elke euro marketing budget oplevert aan omzet of winst.

Become a ROOM. mate!

Wil jij ook een ROOM. mate worden? Bekijk dan de openstaande vacatures! We zijn regelmatig op zoek naar gedreven specialisten die niet vies zijn van doelen en targets halen.

Meer weten over ROOM?

Neem dan contact op!

error: Deze content is beschermd!

LEREN ADVERTEREN

Wil jij leren adverteren op Facebook en Instagram, zodat je advertenties op een slimme manier kunt gaan inzetten en ze je ook daadwerkelijk klanten en/of omzet gaan opleveren in plaats van alleen geld kosten of zorgen voor een handje aan nieuwe volgers?

 

Dan is de training Leren Adverteren iets voor jou! Deze training bestaat uit 3 onderdelen: een livedag, de online omgeving en een online Q&A.

 

Tot en met zondag 1 oktober a.s. kun je je aanmelden tegen het extra early bird tarief van 197,- euro. Vanaf maandag 2 oktober zal het early bird tarief ingaan van 297,- euro i.p.v. 497,- euro.

 

Meer informatie en/of aanmelden voor de training kan via onderstaande button.