fbpx

Maak kennis met het

TEAM.

Maak kennis met het team aan specialisten. Ieder met haar/zijn eigen expertise, gedreven om het hoogst haalbare resultaat te behalen. 

ROOM. MATES

Vera

Pinterest & Pinterest ads expert

Saskia

Projectmanager

Bianca

Google Ads expert

Michelle

Content expert

Stefanie

Social & Pinterest ads expert

Clasina

(Mail)Automation expert

Robin

Advertentie expert

Cristina

Content expert

Anne

Founder & Online Marketing strateeg

Wij zijn ROOM.

Wij brengen transparantie in online marketing door te meten wat elke euro oplevert en écht samen te werken. ROOM. staat voor ruimte, wat wij jou willen geven. Wij zijn er voor de ambitieuze bedrijven die op zoek zijn naar een partner die hen kan ondersteunen met data inzichten, creatieve concepten en originele campagnes om zo op te vallen in de online markt.

Wij gunnen ieder bedrijf ruimte. Ruimte om te groeien, ruimte voor meer leads, meer sales, meer omzet en bovenal meer tijd. Wij zorgen ervoor dat ambitieuze interieurondernemers zichtbaar worden, zijn en blijven in de markt. Als je met ons werkt krijg je specialistische online marketing, waarbij data altijd leidend is in de creatieve concepten en campagnes die we bedenken en opzetten. Je kiest voor een partner die voelt als onderdeel van jouw bedrijf. Waarbij we samen doelen realiseren, targets behalen en zorgen voor het hoogst haalbare resultaat. Jij hebt precies inzichtelijk wat elke euro marketing budget oplevert aan omzet of winst.

Become a ROOM. mate!

Wil jij ook een ROOM. mate worden? Bekijk dan de openstaande vacatures! We zijn regelmatig op zoek naar gedreven specialisten die niet vies zijn van doelen en targets halen.

Meer weten over ROOM?

Neem dan contact op!

error: Deze content is beschermd!

GRATIS MASTERCLASS

7 onmisbare stappen om als interieurprofessional meer klanten en opdrachten te realiseren!