Werkwijze.

Ontzorging en ondersteuning

Wij zijn de verlengde marketingafdeling van jouw bedrijf. En doen alles op basis van data en strategie.

Wij van ROOM. vinden het ontzettend belangrijk dat jij binnen jouw bedrijf de ruimte krijgt om datgeen te doen waar jij het meest blij van wordt. Daarom ontzorgen wij jou op het gebied van online marketing. Dit doen wij op een strategische en datagedreven manier.

 

Bij ons is het geen one-sizes-fits-all, nee we kijken naar wat jij nodig hebt. Zowel in de in te zetten marketingkanalen, de content, als de manier waarop er wordt samengewerkt. Wij kunnen namelijk alleen maar optimaal ondersteunen en ontzorgen als het voor jou ook écht zo voelt.

 

Elke samenwerking begint dan ook met een strategie, het vertrekpunt. Zodat beide partijen weten wat de aanpak wordt en waarom. Gouden bergen? Die beloven wij niet. Liever een eerlijk advies en verbluffende resultaten, dan een mooi geschetst perspectief en teleurstelling.

 

Wij gaan voor eerlijke marketing! En ook dat maakt ons net dat beetje anders dan anderen.

 

Meer weten? Neem direct contact op!

ROOM. 4B methode

Zo blijven we kritisch, zien we snel kansen en implementeren we deze binnen jouw bedrijf.

bedenken

Om vast te stellen waar jouw groei vandaan gaat komen beginnen we met het bedenken en uitwerken van jouw persoonlijke online strategie en geven we marketingadvies o.b.v. huidige data en kennis.

bouwen

Samen kiezen we de marketingtools die het beste bij jouw bedrijf en de klantreis passen en beginnen we met het technisch en inhoudelijk opzetten van deze marketingtools.

boosten

Met de online strategie als basis en de juist gekozen marketingtools is het tijd om naar buiten te treden en te laten zien wie je bent en wat je te bieden hebt, dit doen we op maandelijkse basis.

bewerken

Marketing is geen opzichzelfstaande formule. Het vergt tijd, testen en optimaliseren. Middels maandelijkse rapportages bekijken we waar kansen liggen en geven we advies hoe we hier op in kunnen spelen. 

We doen het samen

We werken samen aan het realiseren van jouw marketingdoelen. Daarom staat naast onze kennis, ook jouw kennis centraal.

 

We doen het samen. Daarom voelt samenwerken met ROOM. als extra mankracht in je bedrijf. We investeren in persoonlijk klantcontact zowel online als offline.

 

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Je weet daarom altijd exact wat er gebeurt en hebt toegang tot alle marketingtools die voor jouw bedrijf worden ingezet. We werken met duidelijke deadlines zodat we beiden weten waar we aan toe zijn.

 

Resultaat geeft ons energie

We maken keuzes op basis van cijfers en onderbouwen dit. Deze harde cijfers zetten we om in content die raakt.

 

Wanneer je gaat voor een samenwerking met ROOM. dan ontdek je al snel een enorme gedrevenheid. Wij gaan namelijk altijd voor het hoogst haalbare resultaat. We denken proactief mee op andere vlakken binnen je marketing waar je nog meer kunt optimaliseren.

 

Geen marketingtool is voor ons onbekend, daarom weten we de juiste tools voor jou te selecteren. Binnen ROOM. vind je een breed pakket aan kennis, je vindt er enkel specialisten. We stimuleren om deze kennis up-to-date te houden en te verbreden.

 

We vertalen deze theoretische kennis naar een praktische toepassing voor jouw bedrijf. Data is voor ons leidend in alles wat we doen, we zien razendsnel verbanden en kunnen jou op deze manier heel goed adviseren.

Ons enthousiasme werkt aanstekelijk

Wij zorgen ervoor dat jij na iedere meeting bomvol nieuwe ideeën zit. We bedenken nieuwe dingen dan je gewend bent.

 

We laten iedereen graag doen waar zij of hij goed in is. En werken met verschillende experts die specialist zijn in hun vakgebied en hun werk uitvoeren met liefde. Wanneer wij kansen voor jouw bedrijf zien worden we ontzettend enthousiast, dit kan wat direct overkomen.

 

We komen met originele oplossingen die passen bij jou als persoon en je bedrijf. Nieuwe dingen proberen is iets wat we stimuleren én durven! Vervolgens delen we onze successen om elkaar te motiveren.

 

Bij ROOM. doen we datgeen wat we leuk vinden, waar onze passie ligt. Met als doel jou te ontzorgen, zodat jij meer tijd hebt voor de dingen waar jij enthousiast van wordt.

(Delen van) je online marketing uitbesteden of een duurzame strategie bedenken…

Klaar om je marketing te professionaliseren?

Plan dan nu jouw kennismaking in door onderstaand formulier in te vullen en we kijken samen naar wat voor jou de beste stappen zijn.

Online Marketing uitbesteden ebook

download de gratis marketing gids

Benieuwd of online marketing uitbesteden iets voor jou is? Via onze gratis marketing gids ontdek je wat er allemaal komt kijken bij het uitbesteden van je online marketing. Daarnaast ontdek je de ROOM. werkwijze, zodat je beter kunt beoordelen of dit bij jou past. En of je op dit moment klaar bent om (delen van) jou marketing uit te besteden.

error: Deze content is beschermd!