VINDBAARHEID IN GOOGLE VERBETEREN MIDDELS SEO OPTIMALISATIE

Dream Out Loud Shop x ROOM. the agency

Je online vindbaarheid vergroten binnen de grootste zoekmachine. Een lange termijn strategie, die zeker het investeren waard is. Middels een gedegen SEO strategie aan de slag gegaan met het herschrijven van de website teksten om zo de organische vindbaarheid binnen Google te vergroten. Er is aan de slag gegaan met een gedegen zoekwoordanalyse waarbij gekeken is naar concurrentie, vertoningspercentage en vertoningsplaats. Waarbij er andere zoekwoorden werden geadviseerd, dan in eerste instantie zelf bedacht. Deze zoekwoorden zijn verwerkt in de teksten en in de metadescription, om zo de organische vindbaarheid op termijn te vergroten. Resultaten van SEO optimalisatie zijn echter voor de langere termijn en draagt ook bij aan het inzetten van Google Ads campagnes in de mogelijke toekomst.

Plan van Aanpak

Websiteteksten

Meta description

Google indexering

Organische vindbaarheid op de lange termijn

Door op iedere fase van de klantreis in te spelen, heeft elke campagne zijn eigen doel en werken ze onderling met elkaar samen.

Inzetten op organische vindbaarheid binnen Google is een lange termijn aanpak. De belangrijkste pagina’s voor de SEO optimalisatie werden aan het begin van de samenwerking vastgesteld.

 

Over een periode van 6 maanden werden er maandelijks 5 pagina’s herschreven en SEO geoptimaliseerd. Middels een handmatige indexeringsaanvraag via Search Console werd na iedere optimalisatie een nieuwe Google indexering aangevraagd om zo Google het ‘seintje’ te geven dat de webpagina opnieuw beoordeeld moest worden.

 

Op deze manier werd binnen 3 maanden al een stijging in het aantal websitebezoeken en paginaweergaven zichtbaar. Het verspreiden van de SEO optimalisatie zorgde ervoor dat er meer kon worden voldaan aan de wensen en eisen van Google en er voor een langere periode actieve verbetering aan de website zichtbaar was.

Google indexering voor snelle plaatsing

SEO optimalisatie van een website kan een flinke investering zijn. Vaak kijken we binnen ROOM. of we er een langduriger project van kunnen maken. Niet alleen om het zo financieel aantrekkelijker te maken, het is ook beter voor de beoordeling binnen Google. Door maandelijks pagina’s te optimaliseren en binnen search console een indexering aan te vragen, ziet Google dat er maandelijks nieuwe content verschijnt. En dat voldoet weer aan de eisen die Google stelt bij het beoordelen van een website.

Alle cijfers op een rij

SEO optimalisatie

Website bezoeken: +62,50% 
Nieuwe gebruikers: +62,62% 

Pagina weergaven: +23,12% 

Bounce percentage: -11,52% 

Een passende aanpak voor jouw bedrijf!

Ook je vindbaarheid binnen Google vergroten?

Plan dan nu jouw kennismaking in door onderstaand formulier in te vullen en we kijken samen naar wat voor jou de beste stappen zijn.

error: Deze content is beschermd!