Laten we samenwerken!

Een duidelijk plan, een boost aan inspiratie, nooit meer tijd te kort, geen social media meer op je to do lijstje, maar wel constante online zichtbaarheid, stijgende naamsbekendheid én groeiende omzet! Social media uitbesteden heeft zo zijn voordelen. 

Komt het volgende je bekent voor?

Tijd om de hulptroepen in te schakelen.

Het kan spannend zijn om je social media door iemand anders te laten beheren, want je wilt wel dat het echt jouw boodschap blijft. Maak je geen zorgen: met ROOM. service & socials starten we met het helder krijgen van jouw bedrijfswaarden en tone-of-voce, zodat we precíes weten welke boodschap jij naar buiten wilt brengen. We kunnen ons in tekst en beeld helemaal verplaatsen in jouw bedrijf. Wees niet verrast als je over een maand of twee opeens allemaal complimentjes krijgt omdat mensen vinden dat je zo goed bezig bent op social media! Niemand die doorheeft dat jij daar geen letter van hebt geschreven.

social media beheer anne van leent

ROOM. service & socials

Echt succes behaal je door een plan op te zetten dat vóór jou werkt!

Kennismaking (gratis) – 30 minuten

Laten we even kort bellen, zodat we vanuit beide kanten precies weten waar we aan gaan bouwen. 

Analyse fundering

We beginnen met het in kaart brengen van jouw huidige situatie. Hoe sta je er op dit moment écht voor? Welke kansen zijn er die nu nog niet (optimaal) worden benut? Dit gebeurt op basis van de statistieken die je tot nu toe hebt verzameld.

 

Data = key en die inzichten liegen er niet om! Natuurlijk hebben we hiervoor wel toegang nodig tot de nodige social media kanalen en Google Analytics.

Bouwfase

Als we weten hoe de fundering eruit zien, kunnen we aan de slag met het bouwen van een passend plan. In twee dagdelen van max. 3 uur bepalen we samen wat het plan wordt rondom jouw social media en advertenties.

 

Wie is je ideale klant? In welke (koop)fase bevinden zij zich? Maar we gaan ook kijken naar welke content het beste bij jouw bedrijf past. Welke beelden zijn er al? Moet er nieuw beeld komen, zo ja; met welke eisen? Gaan we aan de slag met stories, reels, IGTV? 

Uitvoeringsfase

Wanneer het plan helder is, gaan wij maandelijks voor je aan de slag! We verzorgen je Instagram posts en Pinterest Pins. Daarnaast gaan we ook aan de slag met stories die aansluiten bij de posts, een onmisbaar onderdeel in de uitvoering!

 

En natuurlijk worden ook je advertenties ingericht, zodat alles feilloos aansluit én elkaar versterkt.

 

 

Precies wat jij zoekt? Laten we elkaar snel spreken!

Wat wordt er van jou verwacht

adverteren op instagram uitbesteden

Alles onder één dak

Als het plan helder is én door jou goedgekeurd, gaan wij voor je aan de slag! En dat doen we met kennis, expertise en enthousiasme. Je bent volledig ontzorgt op het gebied van social media en adverteren. We zorgen voor een maandelijkse gevulde content kalender, uiteraard met input vanuit jou.

 

Daarnaast zorgen we voor de juiste campagnes, zodat je tijdlijn berichten en advertenties elkaar online versterken. Om een oogje in het zeil te houden, zorgen we voor een maandelijkse rapportage. Zo weten we precies of het bedachte plan werkt, kunnen we optijd bijsturen en houd jij een mooi oogje in het zeil op de resultaten.

 

Teveel resultaat in één keer? Of liever zelf aan de slag maar wel met een goed plan? Doe dan een verzoek tot maatwerk! Dan kijken we samen naar wat het beste aansluit bij jouw behoeften en maken we daarvoor een persoonlijk bouwproject.

Praktische informatie

Zij gingen je voor: