Vacatures.

Sluit je aan bij het leukste team online marketing experts. Word een ROOM. mate!

Ben jij datagedreven, enthousiast, pro-actief, creatief, een tikkeltje recht voor z’n raap én freelancer? Dan kun je zomaar de volgende nieuwe ROOM. mate zijn. Bekijk op deze pagina de openstaande vacatures en solliciteer direct!

Actuele vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures. Houd de pagina of onze LinkedIn regelmatig in de gaten. Kun je niet wachten? Mail dan een open sollicitatie naar hello@roomtheagency.nl.

E-mailmarketing expert

Ben jij een doorgewinterde e-mailmarketeer die voor een complexe marketingautomation haar/zijn handen niet omdraait? Dan zoeken wij jou!

Content Expert

Weet jij de klantboodschap feilloos te vertalen in pakkende (en conversiegerichte) content voor social media, e-mail en blogs? Dan zoeken wij jou!

Google Ads Expert

Ken jij alle ins en outs van Google Ads en weet je exact hoe je de juiste campagnes op een winstgevende manier moet inrichten? Dan zoeken wij jou!

Online Marketing uitbesteden ebook

download de gratis marketing gids

Benieuwd of online marketing uitbesteden iets voor jou is? Via onze gratis marketing gids ontdek je wat er allemaal komt kijken bij het uitbesteden van je online marketing. Daarnaast ontdek je de ROOM. werkwijze, zodat je beter kunt beoordelen of dit bij jou past. En of je op dit moment klaar bent om (delen van) jou marketing uit te besteden.

error: Deze content is beschermd!