Dit is room. the agency

Jouw strategische partner in online marketing.

Al ver terug in de geschiedenis bestaat het gebruik maken van marketing. Je kunt dit ook wel reclame maken noemen. Waar het vroeger ging om reclame maken middels posters, flyers, kranten of een reclame op radio of televisie, is er de laatste jaren veel meer mogelijk. Door de komst van het internet en diverse online media wordt het reclame maken voor je bedrijf niet alleen gemakkelijker, je kunt met de juiste instellingen ook nog eens direct je ideale klant bereiken. Dat is met een advertentie in de krant wel anders, dan moet je maar hopen dat de juiste mensen hem zien en je niet ergens op het toilet beland. 

 

 

ROOM. the agency maakt het voor bedrijven makkelijker om van deze online kanalen gebruik te maken. Met een team van marketingexperts kijken we naar wat voor jou de beste manier is om online reclame te maken. Hoe kun jij je ideale klant bereiken? Je naamsbekendheid vergroten en jouw plek in de markt claimen? Wij bedenken de strategie en voeren deze uit, maar nemen jou mee in alles wat we doen zodat je precies weet wat er gebeurd.

 

Kleinschalig

Persoonlijk

strategisch

resultaatgericht

Ambitieus

Analytisch

Enthousiast

Eerlijk

Marketing en interieur specialist in één

Interieur is mijn (Anne) aangeboren ‘afwijking’. Al sinds klein meisje ben ik dol op alles wat met interieur te maken heeft. Het was voor mij dan ook een logisch stap op een opleiding te volgen tot interieurstylist. Zo gezegd, zo gedaan. Ik deed ervaring op bij o.a. Rivièra Maison, Lifestyle en Grando Keukens & Bad. Ik verkocht meubelen, interieuraccessoires en gaf complete interieuradviezen. 

 

Maar ik wist dat ik méér wilde. Dus verlengde ik mijn studietijd in de richting van marketing en communicatie. Al tijdens mijn studie werkte ik bij verschillende marketingbureau’s en mijn grootste kers op de taart was toch wel de periode op de online redactie van vtwonen.nl. Want waar kun je interieur én marketing nu het beste combineren? 

 

De meest genoemde voordelen? Dat ik niet alleen het marketingvak snap, maar ook het interieurvak. Hierdoor komen we sneller tot de kern, begrijp ik wat er speelt bij de klant, maar ook binnen het bedrijf. Waardoor we een creatieve aanpak kunnen ontwikkelen die past bij jou als ondernemer, het interieurvak én waarbij je de juiste marketingkansen optimaal benut.

Ontmoet de room. mates

Waar het bij de meeste marketingbureau’s om vaste teams gaat, doen we dat bij ROOM. net even anders. Wel een vast team, maar geheel passend bij jouw bedrijf, waarden en doelen. Daarnaast is er geen enkele expert in loondienst, maar werken zij volledig op freelance basis. Voordelen? Een echte ondernemersmindset! Tel daarbij een extra dosis ambitie en gedrevenheid bij op, wat resulteert in het allerbeste resultaat voor jou! 

Anne

Founder en creatief strateeg

Anne is oprichtster van ROOM. the agency. Haar enthousiasme en gedrevenheid is aanstekelijk. Ze ziet altijd (creatieve) kansen en mogelijkheden en geeft niet zomaar op. Ze streeft naar eerlijke marketing en dat is dan ook wat ze via ROOM. wil laten zien. In haar vrije tijd doet ze aan ballet en yoga, al is eten ook haar favoriete ding. In 2020 is ze ROOM. gestart, maar sinds 2015 is ze al ondernemer. Begonnen als freelance content marketeer, uitgegroeid tot allround marketing.

 

Ohja, en naast dat ze alles over marketing weet, is ze ook gediplomeerd interieurstylist. Waardoor ze inhoudelijk het interieurvak kent.

Robin

Social en Google Ads expert

Robin is teamlid van het eerste uur. Sinds 2021 een ROOM. mate op het gebied van Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest en Google Ads. Door haar analytische vermogen en creatief denken weet Robin telkens opnieuw een verfrissende blik te geven op online campagnes. Robin is een echte vroege vogel en begint haar dag dan ook het liefst in de sportschool. Inmiddels heeft ze al honderden verschillende online campagnes gedraaid voor een breed scala aan bedrijven.

 

En als je haar even kwijt bent, kan ze zomaar in het buitenland zitten.

Clasina

Mailblue expert (dienstverlening)

Ook Clasina is een teamlid van het eerste uur. Waarbij de samenwerking startte omdat Anne maandelijks haar ondersteunt met social media teksten, kwam er al snel een samenwerking vanuit weerszijde uit voort. Als er iemand is die álles weet over Mailblue, e-mailmarketing en automatiseringen dat is het Clasina. “Dat kan niet” komt niet in haar woordenboek voor. Ze zal altijd opzoek gaan naar kansen en mogelijkheden. Niet alleen door haar technische kennis, maar ook haar strategische. 

 

Ben je Clasina kwijt? Dan geniet ze van de tijd met haar gezin of staat ze op het voetbalveld. 

Christina

SEO en Content expert

Voor ijzersterke teksten is Cristina degene die je nodig hebt. Ze weet feilloos de juiste tone-of-voice te pakken en daarmee niet alleen een tekst te laten raken, ook te laten converteren. Cristina bewijst dat online werken van over de hele wereld kan en is met haar gezin naar Marbella, Spanje geëmigreerd. Met haar resultaatgerichtheid, punctualiteit en daadkracht is ze een enorm waardevolle ROOM. mate. Maar naast hard werken, geniet ze ook regelmatig van de zon en al het moois dat het leven onder de Spaanse zon te bieden heeft. Dit doet ze samen met haar gezin, want ze is een echte boysmom (4!!). 

 

Cristina is hét voorbeeld van moeder zijn én ondernemen, voor haar is en blijft klantwerk iets waar ze zich volledig voor inzet.

Vera

Pinterest en Ads expert

Pinterest is een vak apart, maar niet voor Vera. Zij weet als geen ander de laatste trends en updates van dit platform. Ze heeft dan ook niet voor niets een persoonlijke hotlijn binnen Pinterest zelf. Of het nu gaat om organisch inzetten van Pinterest of adverteren. Vera weet de juiste content te selecteren, waardoor je niet alleen een fabulous account krijgt maar ook een account dat voor je werkt!

 

Daarnaast maak je haar enorm blij met een kokoscappuccino en heeft ze aan haar zijde de liefste hondencollega: Noa.

Bianca

Google Ads expert

Bianca bevindt zich als Vlaamse tussen de Nederlandse experts, en dat doet ze goed! Ze is precies, punctueel, proactief en ontzettend resultaatgericht. Iets wat je als Google Ads expert ook zeker nodig hebt. Daarnaast is Bianca altijd eerlijk over de kansen en mogelijkheden die ze voor jouw bedrijf ziet. Geen gouden bergen, maar een realistische kijk. Stiekem is ze ook een beetje een datanerd en wordt ze razendenthousiast van een mooie ROAS. Zo geeft ze ook nog advertentie lessen bij de Avondschool.

 

In haar vrije tijd gaat ze graag op reis en je maakt haar altijd blij met een kop koffie!

Edith

Content en Social Ads expert

Geef haar een pen (of toetsenbord) en ze is volledig in haar element. Edith barst van het enthousiasme en de creativiteit. Dit is ook terug te zien in de content die ze creëert. Maar naast creatief is ze ook enorm analytisch en datagedreven. Hierdoor weet ze tekst, beeld en strategie perfect op elkaar te laten aansluiten. Ze is proactief en ziet in iedere online campagne mogelijkheden om te verbeteren. Door haar brede kennis en ervaring overziet ze snel het totale plaatje, waarop ze haar aanpak aanpast. 

 

Daarnaast neemt ze graag een sprong in het diepe. Zo vertrok ze begin 2024 samen met haar vriend richting Estepona, Spanje om vanuit daar haar droom te leven.

LARA

Data expert

Data = key! Zonder goed ingerichte meetbaarheid is het lastig om je groei bij te houden en cijfers te analyseren. Zeg je Google Analytics, Tag Manager en pixels, dan wordt Lara helemaal enthousiast. Met haar ruime ervaring als data expert weet ze precies wat er nodig is om alles rondom de meetbaarheid goed in te richten. Geen ingewikkelde code is haar te gek. Daarnaast is Lara dol op reizen en maakt ze samen met haar gezin een keer per jaar een grote reis. Haar quilty pleasure? Kinderchocolade! 

 

Waar velen data maar niets technisch vinden, wordt Lara helemaal blij van cijfers. Ze doet dingen op basis van cijfers i.p.v. onderbuikgevoel.

Melissa

MailBlue & Klaviyo expert (e-commerce)

Logische stappen en kunnen aantonen wat je doet. Dat is waar Melissa blij van wordt. Hoe complexer de e-mailfunnel, hoe meer energie ze er van krijgt. ‘Gaat niet’ is geen optie, ze zal een manier vinden om emailmarketing werkend te krijgen. Of het nu gaat om een maandelijkse nieuwsbrief of het ‘verlaten winkelwagen’ proces, ze denkt over alle stappen na. Ze heeft een bak aan ervaring en weet precies wat ze wil. Vrije tijd? Die moet ze inplannen, want het liefst is ze 24/7 bezig met automatiseren, funnels bouwen en e-mailkansen opsporen en benutten.

 

Melissa is proactief en analytisch, waardoor ze altijd nieuw kansen signaleert en deze ook deelt. 

hoge verantwoordelijkheid

Waar iemand in loondienst weleens zijn dag of week niet kan hebben, heeft dat vrij weinig effect. Vaak wordt het salaris toch wel gestort. Binnen het team van ROOM. heeft iedere expert een hoge mate van verantwoordelijkheid. Presteer je onder de maat? Lever je werk te laat aan? Of blijven resultaten achter? Dan bestaat de kans dat je de opdracht verliest. Hierdoor zetten de freelancers altijd nét dat stapje extra en dat is ook te zien in de samenwerkingen en resultaten. We streven er naar om iedere freelancer te koppelen aan een klant met de insteek: forever. Zo heb je als freelancer zekerheid en als klant een vaste expert die voor je aan de slag gaat!

De 'niet zo' agency

geen kantoor

team o.b.v. freelancers

geen gouden bergen

Ook een ROOM. mate worden?

Binnen ROOM. zijn we regelmatig op zoek naar ambitieuze en enthousiaste freelance marketing experts. Beschik jij over een specifieke marketing expertise en lijkt het je leuk om op freelance basis onderdeel te worden van team ROOM? Bekijk dan de openstaande vacatures en wie weet ben jij binnenkort ook ROOM. mate!

error: Deze content is beschermd!