Diensten.

een custom made team specialisten

Een team marketing experts, met ieder hun eigen passie en expertise, helpen jouw bedrijf groeien.

Online Marketing is een breed vakgebied, waarbij meerdere expertises komen kijken. Daarom geloven wij er in dat succes afhangt van de kennis en expertise die er wordt ingezet. Alles op het bordje gooien van één persoon is niet realistisch. We kunnen namelijk niet overal goed in zijn, maar iedereen is wel ergens goed in.


Door te kijken naar wat jouw bedrijf nodig heeft en hier de juiste expert voor in te zetten, weet je zeker dat je focust op het juiste. Niet eindeloos aanrommelen of maar wat proberen. Nee, iemand die alle ins en outs weet over dit specifiek marketingonderdeel.


Dankzij ROOM. kun jij profiteren van een team van zeer gedreven marketingexperts. Denk hierbij aan social media, content creatie, social advertisement, google ads, SEO copywriting en emailautomation. Op basis van jouw vraag en doelstellingen wordt het team custom made voor jou samengesteld. Zo ben je er altijd van verzekerd dat de juiste experts voor jou aan de slag gaan!


Meer weten? Neem direct contact op!

online marketing beheer

Waar kunnen we jou bij helpen?

strategie

social media beheer

Pinterest beheer

Google ads beheer

Social ads beheer

Pinterest ads beheer

SEO copywriting

e-mailmarketing

trainingen

strategie

Jij weet hoe belangrijk het is om consistent aan je online naamsbekendheid en zichtbaarheid te werken. En dat er tijd nodig is om van een onbekende een kopende klant te maken. Hoe zorg je er voor dat je ook daadwerkelijk op het juiste moment, met de juiste informatie bij jou ideale klant voorbij komt? Wat is het geheim achter een succesvolle online marketing aanpak? Na een strategiesessie is dit voor jou helemaal duidelijk. Onze strateeg gaat met jou een volledige dag met jou aan de slag om jouw eigen persoonlijke marketing aanpak te bepalen.  De uitkomst werken we uit tot een persoonlijk plan, zodat je daarna meteen aan de slag kunt.

social media uitbesteden

Dé beste keuze voor continue online zichtbaarheid en het opbouwen van een vertrouwensband met jouw ideale klant. Jouw persoonlijke content expert neemt jouw  Instagram-, Facebook en/of LinkedInaccount uit handen. Uiteraard heb jij altijd de mogelijkheid om jouw content te controleren, zo weet je precies wat er voor je gepubliceerd gaat worden. We overleggen en evalueren maandelijks zodat wij met de content kunnen inspelen op de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf. Jij kent jouw onderneming immers het beste!

pinterest uitbesteden

Jij wilt ein-de-lijk eens écht knallen op Pinterest. Goed nieuws! Het kanaal draagt bij aan het vergroten van het aantal websitebezoekers en je online zichtbaarheid en naamsbekendheid. Onze Pinterest expert neemt de zorg voor jouw Pinterest account volledig uit handen. Met de speciale Pinterest plantool spelen we in op het algoritme.  Zo weet je zeker dat je optimaal gebruik maakt van de grootste visuele zoekmachine. En dat je bouwt aan een zichtbaarheid van járen!

google advertenties

Op nummer één in werelds grootste zoekmachine verschijnen? Dat zie jij wel zitten! Met slimme Google advertenties vergroot je de kans op directe zichtbaarheid bij jouw ‘googelende’ klant. Onze Google Ads expert neemt het volledige beheer uit handen: schrijven van advertentieteksten, kiezen van de juiste plaatsing, wekelijkse optimalisatie van je campagnes o.b.v. zoekwoorden en resultaten zoals CTR, CPC, ROAS en conversies. Je ontvangt maandelijks een rapportage met de behaalde resultaten. Zo houd jij inzicht in jouw groei en marktpositie binnen Google.

social media advertenties

Je bereik vergroten op Instagram en/of Facebook? Ein-de-lijk eens dat ‘stomme’ algortime doorbreken? Social Media advertenties zijn de uitkomst! Geen blauwe promotenknop of de Meta Business Suite, nee wij richten slimme campagnes in via de Meta Business Manager. Hierdoor worden jouw advertenties exact gericht op jouw ideale klant. Van compleet nieuwe mensen bereiken, retargetten of een look-a-like campagne, onze social advertentie expert maakt het in orde. Meer waardevol bereik en waardevolle volgers gegarandeerd!

Pinterest advertenties

Als ondernemer beschik jij over de mooiste foto’s. Jij weet als geen ander dat jouw doelgroep regelmatig op Pinterest zit om inspiratie te zoeken. Wat jij wilt is gezien worden bij hen. Met Pinterest advertenties vergroot jij de betrokkenheid bij jouw Pins en zorg je voor meer websiteverkeer. Laat die conversies maar binnenstromen. Onze Pinterest Ads expert weet als geen ander hoe jouw Pins onder jouw ideale doelgroep vertoond kunnen worden en neemt dit graag voor jou uit handen. Laat die fantastische foto’s maar eindeloos bekijk krijgen!

SEO uitbesteden

Continue gevonden worden via Google? Of dat plekje nét boven je concurrent bemachtigen?  Onze SEO copywriter weet hier wel raad mee: Google zoekwoordonderzoek voor de juiste zoektermen, schrijven van SEO websiteteksten en/of blogs, implementeren van de teksten inclusief metadescription. Met een magische pen wordt jouw creativiteit, inspiratie of visie omgetoverd tot een pakkende en conversiegerichte tekst. Dan rest er alleen nog het nodige geduld en zul je zien dat website vaker en beter wordt vertoond binnen Google zoeken.

e-mailmarketing

PLING! ✨ Daar verscheen alweer een mailtje in de inbox van jouw ideale klant. Weer een moment waarbij je jouw bedrijf onder iemands neus schuift. E-mailmarketing is namelijk dé manier om top-of-mind te blijven bij jouw al betrokken klanten. Want iemand die bereid is zijn/haar mailadres achter te laten, heeft interesse in wat jij te bieden hebt! Onze mailexpert zorgt ervoor dat jouw mailinglijst op het juiste moment een e-mail ontvangt. Of dit nu maandelijkse nieuwsbrieven zijn of een geautomatiseerde berichten reeks. Op deze manier bouw je aan een klantrelatie en zorg je ervoor dat jouw interieurbedrijf niet afhankelijk is van social media of Google.

marketing zelf doen

Marketing uitbesteden, daar ga jij écht (nog) niet aan beginnen! Maar je ziet wel in dat het op de juiste manier aanpakken van jouw marketing bijdraagt aan jouw succes. En dáár wil je wél alles over weten! Jij hebt dromen, doelen en ambities en die wil je gaan waarmaken. Hiervoor wil je je verliezen in alle nodige weetjes, feitjes, snufjes en techniek die nodig is om dat te bereiken. Wij snappen dat en helpen je graag! Ga aan de slag met de 13 modules van het online marketing programma, bekijk de ruim 90 video’s en ontdek álles over online marketing. Zo blijft het niet bij dromen en ambities, maar ga jij ze waarmaken!

(Delen van) je online marketing uitbesteden of een duurzame strategie bedenken…

Klaar om je marketing te professionaliseren?

Plan dan nu jouw kennismaking in door onderstaand formulier in te vullen en we kijken samen naar wat voor jou de beste stappen zijn.

Online Marketing uitbesteden ebook

download de gratis marketing gids

Benieuwd of online marketing uitbesteden iets voor jou is? Via onze gratis marketing gids ontdek je wat er allemaal komt kijken bij het uitbesteden van je online marketing. Daarnaast ontdek je de ROOM. werkwijze, zodat je beter kunt beoordelen of dit bij jou past. En of je op dit moment klaar bent om (delen van) jou marketing uit te besteden.

error: Deze content is beschermd!