SEO uitbesteden.

Het vinden en gebruiken van de juiste woorden is voor jouw bedrijf ontzettend belangrijk. Het laat zien wie je bent, wat je visie, wat je te bieden hebt. Het helpt jouw potentiële klant bij het maken van een keuze. Maar ook niet geheel onbelangrijk is dat jouw website vindbaar én vertoond wordt binnen de grootste zoekmachine: Google. Of het nu gaat om websiteteksten, productteksten of maandelijkse blogs. Jij wilt jouw klanten informeren, inspireren en laten converteren!

Kickstart SEO

eenmalig

 • Kickstart call van max. 90 minuten
 • Strategisch advies m.b.t. benodigde pagina’s en/of blogs
 • Persoonlijk uitgewerkt plan van aanpak
 • Uitgebreid zoekwoordonderzoek

Het strategisch plan bevat o.a. de volgende onderdelen:

 • Visie en bedrijfswaarden
 • Persona o.b.v. ideale klant
 • PVR ideale klant
 • Zoekwoordonderzoek
 • Bij websiteteksten: ontvang je een plan van aanpak op welke volgorde je pagina’s SEO geoptimaliseerd gaan worden.
 1. We maken graag eerst even online kennis met je.
 2. Je ontvangt een persoonlijk voorstel per mail met hoe we je kunnen ontzorgen.
 3. Na akkoord plannen we jouw kickstart SEO in en we bepalen de planning.
 4. Na de kickstart ontvang je jouw persoonlijke plan van aanpak.
 5. Bij akkoord op het plan gaan we voor je aan de slag met jouw teksten.
 1. Je voegt ROOM. toe aan jouw Search Console.
 2. Je voegt ROOM. toe aan jouw Google Analytics.
 3. Je deelt eventuele ondersteunende content, zoals bijvoorbeeld afbeeldingen.
 4. Een mailadres dat wij kunnen toevoegen aan de gedeelde map op de Google Drive. 

SEO teksten

eenmalig of verdeeld over 3 of 6 maanden

 • Schrijven SEO teksten (300 – 1.000 woorden per pagina)
 • Schrijven meta descriptions
 • Invoeren van alle teksten en meta descriptions op de website (geen codewerk)
 • 1x feedback op de gemaakte teksten
 • Projectmanagement & support
 • Maandelijkse meeting max. 60 min. bij projectbasis
 1. We schrijven de websiteteksten volgens de afgesproken planning
 2. Je ontvangt een seintje als de teksten klaar staan om te controleren
 3. We passen éénmalig de teksten aan, aan de hand van de gegeven feedback
 4. We zorgen dat de teksten op de juiste (technische) manier worden geplaatst op de website. Denk hierbij ook aan interne linkbuilding.
 1. Alle informatie die nodig is om de teksten te kunnen schrijven. Bijvoorbeeld jouw brandbook en/of brand strategie.
 2. Extra input of informatie die nodig is om de teksten feilloos bij jouw bedrijf te kunnen laten aansluiten.

SEO blogs

3, 6 of 12 maanden

 • Schrijven van 2, 4 of 8 SEO geoptimaliseerde blogs per maand
 • +/- 1.000 woorden per blog met een marge van 10%
 • Selecteren van de juiste beelden voor in het blog
 • Schrijven meta descriptions
 • Invoeren van alle blogs en meta descriptions op de website (geen codewerk)
 • 1x feedback op de gemaakte blogs
 • Maandrapportage met behaalde resultaten
 • Projectmanagement & support
 • Maandelijkse meeting max. 60 min.
 1. We werken altijd één maand vooruit. 
 2. Uit de beeldbank map op de Google Drive haalt de content expert het juiste beeldmateriaal.
 3. Per maand is er een blog document waar alle blogs in te vinden zijn, inclusief link building en meta descriptions. 
 4. Je ontvangt per mail een seintje als de blogs voor je klaarstaan.
 5. Alle blogs worden voor je ingevoerd op de website en ingepland zodat ze binnen één maand online komen.
 1. Je zorgt ervoor dat vóór de 10e van de maand de nodige input (tekst en beeld) is aangeleverd via de Google Drive.
 2. Je geeft binnen het gestelde termijn feedback op de geschreven blogs.
 3. Je plant zelf jouw maandelijkse call in via de online agenda.

Al vanaf € 240 euro per websitepagina of € 655 euro per maand voor 2 blogs. Alle prijzen zijn exclusief btw.

Kennismaking plannen? Dat kan hier

Benieuwd naar onze FAQ?

Hoger ranken in Google

Jouw website is meer dan een website. Jij wilt jouw potentiële klant informeren, inspireren en laten converteren. Jij wilt dat jouw bedrijf gevonden wordt wanneer een potentiële klant start met Googlen. Bij SEO uitbesteden nemen wij dit voor je uit handen. Of het nu gaat om websiteteksten of maandelijkse blogs, wij zorgen dat iedere pagina voldoet aan de wensen en eisen van Google. En dat de teksten feilloos aansluiten bij jouw bedrijf én het doel van de pagina. Op die manier draagt jouw website bij aan het opbouwen van een klantrelatie en het zorgen voor conversies. 

zoekwoorden

google vindbaarheid

search console

Zoekmachine optimalisatie

Een goede tekst begint bij het selecteren van de juiste zoekwoorden. Middels onze zoekwoorden tools brengen wij de meest relevante en interessante zoekwoorden voor jouw website in kaart. Hierbij kijken we naar maandelijks zoekvolume, concurrentie en de kosten op het zoekwoord. Mocht je namelijk in de toekomst Google Advertenties willen draaien, dan kun je direct goed van start. 

Google als beste vriend

Jij wilt scoren met jouw website binnen Google. Daarom wil jij aan de slag met zoekmachine optimalisatie (SEO). Door ons te houden aan de SEO regels, de juiste zoekwoorden te selecteren en passende meta descriptions te formuleren bouwen wij aan de 3 pijlers waar Google jouw website op beoordeeld. Namelijk content, techniek en autoriteit. 

 

Wij zorgen ervoor dat de teksten op de juiste manier worden geïmplementeerd op je website. Zodat ook de technische kant van SEO goed staat. En je op de lange termijn het beste resultaat kunt verwachten.

vindbaarheid en zichtbaarheid

Je gaat niet voor ‘even snel wat teksten op de website’, jij gaat voor vindbaarheid en zichtbaarheid. Gevonden worden door jouw ideale klant. Je website neerzetten als inspirerend, informatief kanaal. Want jij hebt maar één doel en dat is vertoond worden binnen Google als jouw potentiële klant een specifieke zoekvraag intypt. 

 

ROOM. ondersteunt jouw graag bij het schrijven van SEO geoptimaliseerde teksten. Zodat jouw website zijn welverdiende plek krijgt binnen Google. Want eenmaal een plek gekregen, dan zul je daar voor een langere periode van profiteren.

FAQ SEO teksten

Bij SEO uitbesteden, nemen wij het schrijven van Google vriendelijke teksten volledig  uit handen. Of het nu gaat om websiteteksten of maandelijkse blogs. Die keuze is aan jou. Samen bedenken we een plan van aanpak. Gaat het om blogs, dan hebben we een plan van aanpak voor een langere termijn. Gaat het om websiteteksten, dan kan dit in één keer voor je worden opgepakt, of we kunnen het verdelen over 3 of 6 maanden.

Wanneer je besluit om je website SEO-proof te maken, dan kies je voor een lange termijn strategie.

 

Het zien van de eerste resultaten (binnen 0-3 maanden) is afhankelijk van de huidige autoriteit die je al hebt opgebouwd. Bij een hoge autoriteit gaat het veel sneller dan bij minder autoriteit. Ook kun je in de eerste drie maanden al zichtbaar resultaat boeken wanneer je inzet op zoekwoorden die weinig concurrentie hebben. Hoe minder concurrentie, hoe meer kans je hebt om sneller die hoge posities te claimen.

 

Binnen 3-6 maanden is het mogelijk om goed te ranken op een aantal zoekwoorden die weinig concurrentie hebben. Ook kunnen je rankings met meer competitieve zoekwoorden al zichtbaar zijn in de zoekmachines, maar meestal nog niet op een eerste of tweede pagina.

 

Na 6-9 maanden te hebben gewerkt aan je autoriteit en vindbaarheid kan het zijn dat je op de eerste pagina van de zoekresultaten zichtbaar bent met competitieve zoekwoorden. Je website zal steeds vaker ranken op de gewenste zoekwoorden. Dit is het resultaat van consequent doorwerken aan je vindbaarheid. Door iedere maand nieuwe content te publiceren en kleine aanpassingen te maken aan de techniek en je autoriteit-status bouw je naar een stabiele vindbaarheid in de zoekmachines. Als bedrijf ondervind je een stabiele stroom van organisch verkeer.

 

Wanneer je consistent aan je zichtbaarheid en autoriteit blijft werken, scoort je website steeds beter op de moeilijke zoekwoorden na 9 maanden. Door consistent nieuwe content te publiceren, links te ontvangen en je website te blijven optimaliseren voor gebruiksvriendelijkheid zal je door de Google als een expert in je vakgebied gezien worden, wat zal zorgen voor meer betalende klanten. Je snelle content rankt snel hoog en je bestaande content rankt stabiel.

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie. Ofwel vertoond en vindbaar worden binnen Google. Focussen op SEO is bouwen aan je lange termijn zichtbaarheid en vindbaarheid. Door dit meteen goed aan te pakken vergroot je de kans op onbetaald websiteverkeer. Daarnaast is iemand die Googled op zoek naar specifieke informatie of kennis. De koopbereidheid ligt hoger. Als jij hier met de juiste zoektermen op in kan spelen, voldoe je aan die behoeften en vergroot je de kans dat iemand klant wordt.

 

SEO is meer dan websiteteksten. Het vraagt om de nodige technische kennis voor o.a. het selecteren van de juiste zoekwoorden en het schrijven van de metadescription. Wij doen dit graag voor je. Zodat je ook op de lange termijn zichtbaar en vindbaar bent voor jouw klanten en concurrenten niet laat winnen.

Bij websiteteksten gaat het om de teksten die op de pagina’s van je website staan. Denk hierbij aan de homepage, product- en/of dienstpagina, over mij/ons pagina. Heb je een webshop dan kun je ook denken aan productpagina’s en categoriepagina’s. Dit zijn de basisteksten die een zoekende potentiële klant de informatie geeft die zij/hij nodig heeft. 

 

Bij blogs gaat het om consistent maandelijks 2, 4 of 8 blogs plaatsen. Hiermee zorg je ervoor dat er consistent nieuwe content op je website verschijnt. Content die je weer kunt gebruiken voor bijvoorbeeld social media, social media advertenties, Pinterest, Pinterest advertenties of nieuwsbrieven. Daarnaast bouw je met deze maandelijkse nieuwe content aan je autoriteit binnen Google.

 

Meer over hoe Google je website beoordeeld? Lees je hier. 

Daar zijn wij het helemaal mee eens! Daarom vinden wij het ontzettend belangrijk dat jij betrokken blijft bij wat er gebeurd. Daarnaast is dit de reden dat wij altijd starten met een kickstart SEO. Om zo helemaal tot de kern van jouw bedrijf te komen. Door onze ervaring en expertise weten wij dit vervolgens feilloos door te vertalen in jouw websiteteksten en/of blogs. Hoe fijn is het als jij complimenten krijgt over jouw content, en niemand merkt dat je dit uitbesteedt. 

Voordat we aan de slag gaan met de teksten doen we een zoekwoordonderzoek, zodat de tekst ook aansluit bij veelvoorkomende zoekwoorden binnen Google. Daarna gaan we aan de slag met de teksten en meta descriptions (technische teksten die jouw pagina vindbaar maakt binnen Google). Zijn de teksten geschreven? Dan krijg jij een seintje om alles door te lezen en waar nodig feedback te geven. Daarna zullen wij ervoor zorgen dat het op de website komt en we het stukje technische SEO op de juiste manier toepassen. 

 

Binnen SEO uitbesteden kun je kiezen voor websiteteksten en/of blogs. Bij blogs werken we een consistente periode samen en zorgen we er op maandbasis voor dat de blogs worden geschreven en op de website worden gepubliceerd. Gaat het enkel om websiteteksten, dan kijken we samen naar wat het beste plan van aanpak is.

Jazeker! Jij bent en blijft degene die jouw bedrijf het beste kent. Uiteraard verdiepen wij ons helemaal in jouw bedrijf en maken op basis van die kennis de teksten. Toch vinden wij het heel belangrijk dat jij precies weet wat er online verschijnt. Vandaar dat je altijd de mogelijkheid krijgt om feedback te geven op de voor jou gemaakte teksten (hier hangt wel een tijdsbestek aan in verband met onze planning). Daarnaast heb jij altijd toegang tot alles wat wij voor jou doen. Je bent hoofdbeheerder van jouw website en Google Analytics. Maar je krijgt ook toegang tot jouw persoonlijke Google Drive map waar je alles wat wij doen ten alle tijden kunt bekijken. 

Jazeker, dat is mogelijk! Wel heeft het onze voorkeur als het dan om 10+ pagina’s gaat die geoptimaliseerd mogen worden. We kijken dan samen op basis van jouw wensen en het zoekwoordonderzoek welke pagina’s het beste als eerst kunnen worden gedaan. Geef tijdens een vrijblijvende kennismaking aan dat je het graag op projectbasis/in termijnen wilt en we bekijken samen hoeveel pagina’s per maand we dan gaan doen (min. 10) en over hoeveel maanden we de samenwerking dan verspreiden. 

 

We factureren sowieso in 2 termijnen: 50% vooraf, en 50% na oplevering van de eerste versie. 

Wanneer je kiest voor blogs, dan kies je voor het consistent plaatsen van nieuwe content op je website. Dit kan o.a. heel waardevol zijn voor Pinterest. Consistent bouwen aan je zichtbaarheid en vindbaarheid kan alleen als je consistent te werk gaat. Daarom kun je bij blogs enkel kiezen voor een samenwerking voor 3, 6 of 12 maanden. Op deze manier kunnen we ook daadwerkelijk consistent content voor je creëren. 

 

Wel is het zo dat een eerste samenwerking altijd 3 maanden is, zodat we ook aan elkaar kunnen wennen en kunnen beoordelen of we in de praktijk ook daadwerkelijk de juiste partners zijn. 

Bij een kickstart SEO kijken we puur en alleen naar jouw website en/of blogs. Dat is waar we een strategisch plan voor uitwerken en de klantreis voor definiëren.

 

Bij een kickstart strategie kijken we verder dan alleen SEO. We brengen de volledige klantreis voor jouw bedrijf in kaart en koppelen hier verschillende marketingkanalen aan. Ook kijken we op het brede niveau naar de content die nodig is. Zo krijg je inzicht in het totale pakket aan marketingmogelijkheden die er voor jouw bedrijf zijn. Op basis hiervan kun je zelf bepalen wat je eventueel zou willen uitbesteden en wat je zelf gaat oppakken. Maar dan wel met strategisch inzicht, zodat hetgeen wat je zelf wilt doen bijdraagt aan het geheel.

SEO uitbesteden

Zullen we samenwerken?

Met zoekmachine optimalisatie streven wij naar een zo’n hoog mogelijke plek in Google voor jouw bedrijf. Zo doet iedereen waar men goed in is! Zullen we samenwerken? Neem contact op via onderstaand formulier voor een vrijblijvende kennismaking.

error: Deze content is beschermd!