fbpx

Hét online marketing programma voor

INTERIEUR PROFESSIONALS

Leer je online marketing eenvoudig zelf doen. In 12 weken een duurzame marketing basis, waardoor klanten naar jou toekomen en je als interieurprofessional online eruit springt. 

De deuren zijn tijdelijk geopend! Tot en met 31 juli 12.00 uur a.s. kun jij deelnemen aan de summer school editie van het online programma. Meld je vandaag nog aan met 650,- euro korting. Je investeert slechts 347,- euro i.p.v. 997,- euro en krijgt direct toegang tot de online modules!

Je wil dolgraag boven andere interieurprofessionals uitspringen, maar je loopt vast

Het is tijd om er online uit te springen met je interieurbedrijf!

Hoe zou het zijn als jij elke dag bezig kunt zijn met het ontwerpen, fotograferen of stylen van interieurs, zonder dat je daarbij bang hoeft te zijn dat je zonder klanten komt te zitten. Dat je precies weet op welke marketingkanalen jij je het beste kunt focussen en je deze helemaal zelf kunt onderhouden. Het is namelijk helemaal niet zo moeilijk, als je weet wat je moet doen. En dat is precies wat je leert én gaat doen.

Ik geloof erin dat jij je online marketing ZELF kan doen én geweldige resultaten kan behalen.

Wat houdt het programma praktisch in

In 6 modules leer je alles wat je nodig hebt om zelf je marketing te doen. Modules zijn gevuld met videolessen, praktische templates en voorbeelden rechtstreeks vanuit de interieurbranche. Direct toe te passen en helemaal gericht op jou, de interieurprofessional.

Module 01: Je marketing meetbaar maken

Na deze module weet je aan welke voorwaarden je website moet voldoen om online marketing te laten werken. Ook weet je hoe jij jouw online marketing aanpak meetbaar maakt.

Module 02: Realistische doelen bepalen (en ze behalen)

In deze module ga je aan de slag met het bepalen van je marketingdoelen. Je ontdekt het belang van deze doelen en je zorgt ervoor dat je haalbare doelen stelt voor jouw interieurbedrijf.

Module 03: IJzersterke marketing in alle fases van je klant

Je weet na deze module exact welke fases jouw ideale klant doorloopt voordat deze klant bij je wordt. Hierdoor weet je precies wat voor content je moet gaan maken en welke kanalen er het beste voor jouw bedrijf werken.

Module 04: Een marketing (jaar)plan maken voor extra vertrouwen

Vooruitdenken is de sleutel tot succes. In deze module leer je vooruit denken. Zo ga je aan de slag met het berekenen van jouw marketingbudget, maar stel je ook een marketingkalender op. Je maakt jouw strategie duurzaam voor de toekomst.

Module 05: De marketingstrategie voor jou als interieurprof

Het is tijd voor actie! Je leert de verschillende soorten marketing strategieën kennen en maakt daarin een keuze voor jouw bedrijf. Na deze module weet je exact welke strategie je gaat inzetten en hoe je deze helemaal zelf inricht.

Module 06: Optimize je resultaten naar grotere hoogtes

Meten is weten! Na deze module snap jij wat jouw verzamelde data je zegt. Je weet verbanden te leggen binnen deze cijfers, waardoor je in de mogelijkheid bent om jouw marketing strategie te verbeteren om zo nog meer resultaat te behalen.

Online Marketing programma voor interieur professionals

SUMMER SCHOOL, doe mee voor slechts € 347,- normaal € 997,-

Inhoud van het online programma

De deuren zijn tijdelijk geopend! Tot en met 31 juli 12.00 uur a.s. kun jij deelnemen aan de summer school editie van het online programma. Meld je vandaag nog aan met 650,- euro korting en krijg direct toegang tot de online modules!

Dit krijg je niet in het online programma:

In het online programma draait alles om het inrichten van jouw marketingstrategie. Je gaat aan de slag met het online bereiken en binden van jouw ideale klant om zo je interieurbedrijf te laten groeien in opdrachten en omzet zónder dat je 24/7 online zichtbaar hoeft te zijn.

Alleen datgene wat nodig is

Veel online programma’s bevatten een overload aan modules waarin je alle informatie krijgt die er is. Dit programma is anders omdat je na het vaststellen van jouw online strategie zelf kunt aangeven welke modules er relevant en interessant voor je zijn. Zo bouw je een strategie volledig op basis van jouw klantreis en voorkom je dat je aan de slag gaat met te veel verschillende dingen. Focus en structuur houden helpt je sneller te ontdekken wat er voor jou werkt.

Aan het eind van het online programma:

Hoe ik de online marketing specialist voor de interieur professional werd

Mijn naam is Anne, Founder en Online Marketing strateeg binnen ROOM.

 

Naast marketeer ben ik ook gediplomeerd interieurstylist. Ik volgde namelijk de vierjarige opleiding interieurstylist op het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam. Tijdens deze studie startte ik een eigen interieurblog waarmee ik leuke samenwerkingen heb mogen doen met verschillende woonmerken, o.a. met FONQ. In het weekend en ik vakanties stond ik als interieuradviseur in verschillende woonwinkels, zoals o.a. bij Riviera Maison.

 

Als kers op de taart liep ik tijdens mijn studie Communicatie 6 maanden stage op de online redactie van vtwonen.nl waar ik verantwoordelijk was voor de december feestkalender, alle branded content.

 

Mijn marketing ervaring deed ik op tijdens deze stage, maar ook ben ik werkzaam geweest bij verschillende online marketing bureaus als allround marketeer.

 

Voor mij was het dus niet meer dan vanzelfsprekend om specifiek voor de interieurbranche te gaan. Niet alleen omdat deze branche mij aan het hart gaat, maar ook omdat het samenwerken met bedrijven uit deze branche praktisch vanzelf gaat. Dit omdat ik ook het interieurvak inhoudelijk begrijp, ken en beheers. Dat maakt ROOM. het marketing bureau voor wonen en interieur!

Waarom het online marketing programma?

Er zijn meerdere online programma’s waarin je leert hoe jij jouw online marketing het beste kunt aanpakken. Er is alleen nog geen online programma dat zich daarbij specifiek richt op de interieurprofessional, en dus relevante en interessante voorbeelden benoemd.

 

Daarnaast krijg je bij de meeste online programma’s toegang tot heel veel kennis en informatie, waardoor het maken van de juiste keuze alleen maar lastiger wordt. In dit online programma ligt de focus op jouw klantreis, aan de hand daarvan bepaal je zelf welke kennismodules je nodig hebt om die klantreis om te zetten in een online marketing strategie. Zo voorkom je een overvloed aan kennis en verdiep je je alleen in datgeen wat voor jou relevant is.

 

Het analyseren van data wordt vaak vergeten. Niet het leukste om te doen, maar wel ontzettend belangrijk om te weten hoe dit werkt. Zodat je voorbereid de toekomst in gaat en je een duurzame marketingstrategie ontwikkelt voor jouw interieurbedrijf.

Veelgestelde vragen

Onder de noemer interieurprofessional wordt verstaan: iedereen die als ondernemer/zzp’er werkzaam is binnen de wonen en interieurbranche. Je kunt hierbij denken aan:

 

  • interieurontwerper
  • interieuradviseur
  • interieurstylist
  • interieurfotograaf
  • online interieurondernemers
  • ondernemers met een webshop/winkel
  • Vastgoedstylisten

Nee, zeker niet! Als je de behoefte voelt om er langer over te doen, is dat uiteraard mogelijk. Je behoudt toegang, dus je kunt  de lessen in je eigen tempo volgen. 

Het is wel raadzaam om de videolessen niet in een keer te ‘bingewatchen’, om te voorkomen dat je vooral informatie verzameld maar niet in ACTIE komt. 

De videolessen zullen ongeveer 1 tot maximaal 2 uur tijd kosten om te bekijken. Maar naast het bekijken van de videolessen is er natuurlijk actie nodig om ook daadwerkelijk resultaten te gaan behalen. Hoe meer tijd jij in het begin bereid bent om hierin te investeren, hoe sneller je voor jezelf ontdekt wat er werkt of niet. Het helpt daarom enorm om bijvoorbeeld iedere week een dagdeel in te plannen om hiermee aan de slag te gaan. Wil je sneller gaan? Dan kun je er meer tijd voor inplannen.

Jazeker! Als fullservice online marketing bureau ontzorgen wij meerdere ondernemers en kleinbedrijven in hun marketing. Kijk voor de mogelijkheden eens bij onze online marketing diensten of vraag een vrijblijvende kennismaking aan.

Voor nu is het betalen in termijnen niet mogelijk. Mocht dit voor jou de enige reden zijn om het niet te doen. Mail dan even naar hello@roomtheagency.nl, dan bekijken we de mogelijkheden. 

Dit heb je volledig zelf in de hand. We begrijpen dat je naast dit online programma ook nog andere werkzaamheden hebt. Heb je de tijd om meteen door te pakken, dan zul je sneller resultaat zien. Houdt er wel rekening mee dat marketing investeren is, zowel in tijd als in budget. Je moet ergens beginnen om het daarna beter te maken. In één keer meteen zijn waar je hoort is haast onmogelijk.

Jazeker! Alle modules zijn toepasbaar voor iedere ondernemer die aan de slag wil met haar/zijn online marketing. Alleen zullen de voorbeelden in het programma vooral gericht zijn op de interieurbranche. Maar met voldoende creativiteit kun je deze gemakkelijk omzetten naar wat er voor jouw bedrijf werkt en interessant is.

Jazeker! Marketing is helpt jou bij het proces van zaaien en oogsten. Wanneer je bij de start direct je marketing goed aanpakt voorkom je dat je in de toekomst zonder klanten komt te zitten. Je bouwt aan een consistente klantenstroom. Zodra je marketing als gewoonte in je werkzaamheden plant, zul je merken dat je hier alleen maar profijt van zult hebben.
Ja, ook als ervaren interieurprofessional heb je baat bij een marketingplan. Je wilt ten slotte voorkomen dat je in de toekomst zonder klanten komt te zitten, niet waar? Het is goed om zelf de kennis over marketing op te doen, zodat je weet wat je allemaal kunt doen. Je kunt dan altijd later bepalen of je het uitvoeren ook echt zelf gaat doen of toch liever uitbesteed. Maar kennis is key!

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan jouw vraag naar support@roomtheagency.nl. We zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden. 

error: Deze content is beschermd!

SUMMER SCHOOL

Wil jij zélf aan de slag met jouw online marketing aanpak, zodat je tijdens de oktober woonmaand kunt gaan knallen?

 

Op dit moment zijn de deuren van het online marketing programma tijdelijk geopend! T/m 31 juli 12.00 uur a.s. krijg je 650,- euro korting op je aanmelding. Je investering is slechts 347,- euro i.p.v. 997,- euro.

 

Na aanmelden krijg je direct toegang tot de 6 modules en meer dan 80 videolessen. Meer informatie of aanmelden, kan via onderstaande button.