Dé social media agency voor de wonen, interieur en lifestyle branche.

Krijg meer volgers, realiseer verkopen, bereik jouw klanten en laat jouw woononderneming groeien!

Je bent woonondernemer en hebt een prachtig bedrijf.

Je weet dat social media in jouw branche een belangrijke rol speelt, maar toch lukt het je niet om er 100% aandacht aan te geven. Dagelijks word je opgeslokt door andere belangrijke taken, waardoor social media steeds verder onder aan je to do lijstje komt. Als je dan ’s avonds ein-de-lijk op de bank ploft denk je; “ohja, ook dát nog. Nou ik post wel even snel iets, dan staat er in ieder geval weer wat.” Diep van binnen weet je, ik kán zoveel meer uit mijn social media halen áls ik wist hoe ik het goed moet aanpakken en als ik er toch eens de tijd voor had! 

Gratis checklist: ontdek welke kansen jij laat liggen om online nieuwe klanten te bereiken

Social media is meer dan ‘even snel’ wat posten. Wist je bijvoorbeeld dat je heel veel gegevens verzamelt over je klant? En dat je, wanneer je regelmatig naar die gegevens kijkt, er precies voor kan zorgen dat die klant jou ook daadwerkelijk op social media ziet?

 

Vraag de gratis checklist aan en ontdek welke kansen jij op dit moment laat liggen om je bereik en volgers aantal te laten groeien. Want iedereen kan groeien op social media, je moet het alleen willen zien!

“Groeien met je bedrijf kan alleen als je stopt om alle ballen zelf in de lucht te houden. Ga met focus aan de slag en wees bereid om daar de juiste hulp voor in te schakelen. Je kan niet overal expert in zijn.”

Heb je al eens nagedacht over social media uitbesteden?

Je kunt jouw social media deels of volledig onderbrengen bij ROOM.. Met een resultaatgericht en persoonlijk plan wordt jouw bereik groter, groeit het aantal volgers en ga je meer verkopen. Je loopt niet meer achter de feiten aan, maar bent altijd op het juiste moment zichtbaar bij kopende klanten.

ROOM. the agency

Welkom bij ROOM.

Mijn naam is Anne van Leent, founder én social media strateeg binnen ROOM. the agency. Ik ontzorg woonondernemers samen met mijn team op het gebied van social media en social advertisement voor de kanalen Instagram, Pinterest en Facebook.

 

De woonbranche ligt mij aan het hart: ik ben zelf opgeleid interieuradviseur/-stylist. Als je het mij vraagt is het de mooiste branche die er bestaat! Daarnaast heb ik een eigen interieurblog gehad en werkte ik als online marketeer, waar ik alles rondom social media en adverteren leerde. Door mijn ervaring in deze branche weet ik dat het hard werken is om gezien te worden. Daar wil ik jou ontzettend graag bij helpen. Zodat jij je passie voor het vak kan blijven uitoefenen en je ondertussen lekker doorgroeit.

 

Dus: wil jij jouw social media een prominentere plek geven in jouw bedrijf? Wil jij altijd op het juiste moment zichtbaar zijn bij jouw ideale klant? Ik laat je met liefde voor het interieurvak én social media zien hoe jij op jouw eigen unieke manier deze zichtbaarheid kunt realiseren. En vanaf dat moment werken we samen naar resultaten waar je nu alleen nog maar van durft te dromen!

Samenwerkingen met:

Op het blog: