fbpx

DO YOU NEED

ROOM.?!

Als allround marketingbureau voor de interieursector zijn wij er voor jou om je bedrijf te laten groeien.

We create ROOM. for you

Wij gunnen het jou om als interieurbedrijf gezien te worden. Samen bedenken we een strategische aanpak en zorgen we ervoor dat jij jouw online ruimte pakt. Hierbij houden we alle data nauwlettend in de gaten en anticiperen we op kansen die zich voor jou voordoen.

online marketing strategie

Samen bedenken we hoe we jouw bedrijf online podium gaan geven. Want een huis blijft ook niet staan zonder fundering.

online marketing beheer

Onze marketing experts zetten jouw bedrijf in de markt. Al deze expertises samen zorgen ervoor dat jij online het podium pakt.

online marketing consultancy

Je bent blij met het team dat je hebt, maar voor échte groei heb je een helicopterview en externe ogen nodig

online marketing programma

Jij wilt jouw marketing strategisch aan inzetten, maar houdt nog wel graag de touwtjes in eigen handen. Leer hoe het moet!

Dingen waar wij gespecialiseerd in zijn:

ROOM. for customers

iLOQ Nederland

Hoe zorg je ervoor dat je als internationaal bedrijf via LinkedIn meer naamsbekendheid krijgt binnen één specifiek land? Het strategisch inzetten van LinkedIn is

> LEES MEER
Marketing case - Dream out Loud

Dream out Loud Shop

Je online vindbaarheid vergroten binnen de grootste zoekmachine. Een lange termijn strategie, die zeker het investeren waard is. Middels een gedegen SEO strategie aan

> LEES MEER

Are your ready for ROOM?

Ben jij een ondernemer met ambities en gedrevenheid? Wil jij weten welke online marketing kansen wij zien voor jouw bedrijf? Vraag dan de gratis optimalisatie scan aan en ontvang een uitgebreide marketing analyse in je mailbox! 

Onze klanten

ROOM. for insights

De online wereld is continu in beweging, en zo ook wij. Middels ons blog houden we je daarom graag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

ROOM. MATES

Maak kennis met het team aan specialisten.

 

Ieder met haar eigen expertise, gedreven om het hoogst haalbare resultaat te behalen.

error: Deze content is beschermd!

SUMMER SCHOOL

Wil jij zélf aan de slag met jouw online marketing aanpak, zodat je tijdens de oktober woonmaand kunt gaan knallen?

 

Op dit moment zijn de deuren van het online marketing programma tijdelijk geopend! T/m 31 juli 12.00 uur a.s. krijg je 650,- euro korting op je aanmelding. Je investering is slechts 347,- euro i.p.v. 997,- euro.

 

Na aanmelden krijg je direct toegang tot de 6 modules en meer dan 80 videolessen. Meer informatie of aanmelden, kan via onderstaande button.